Rijschool Maanani

Alle gegevens van Rijschool Maanani.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maanani is 50%, 4 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Maanani? Je kiest uit 1 CBR examenlocaties: Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Maanani.

De rijschool heeft een vestiging in Barendrecht. Dit zijn de adresgegevens: Perentuin 8, 2991TN Barendrecht. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 15 63 03 26. Het KvK-nummer van de school is: 732056990000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9013R8.

Waar bezoek je Rijschool Maanani (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Barendrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Barendrecht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Koremans en Rijproces.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Maanani

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 63 03 26

Adres

Perentuin 8

Postcode

2991TN

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

732056990000

Rijschoolnummer

9013R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Maanani”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo