Rijschool Sky-Drive

Alles op een rijtje over Rijschool Sky-Drive.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sky-Drive is 43%, 82 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Sky-Drive? Je hebt voor het afrijden keus uit 5 examenlocaties van het CBR: Rotterdam, Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht, Roosendaal. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Sky-Drive.

De school heet een locatie in Barendrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Kamerlingh Onnesweg 10C, 2991XL Barendrecht. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 11 44 05 85. Het KvK-nummer van de school is: 685635740000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7158U8.

Waar vind ik Rijschool Sky-Drive?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Barendrecht.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Barendrecht. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Vrijenburg en 5todrive.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Sky-Drive

Slagingspercentage

43

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 11 44 05 85

Adres

Kamerlingh Onnesweg 10c

Postcode

2991XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht, Roosendaal

KvK-nummer

685635740000

Rijschoolnummer

7158U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sky-Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo