Autorijschool Zaki

Alles over Autorijschool Zaki.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Zaki is 57%, 7 personen legden examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool Zaki? Je hebt de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Eindhoven. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Zaki.

Je vindt de school in Eindhoven. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Abrikozenstraat 25, 5632SN Eindhoven. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@rijschoolzaki.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (040) 248 56 12, of 06 26 78 14 94. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolzaki.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 172271400000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4977K8.

Waar vind ik Autorijschool Zaki (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Eindhoven.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: PROCentrum B.V. en Rijschool Go Drive.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Zaki

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolzaki.nl

Telefoon

(040) 248 56 12

Telefoon-nr

06 26 78 14 94

Website

rijschoolzaki.nl

Adres

Abrikozenstraat 25

Postcode

5632SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

172271400000

Rijschoolnummer

4977K8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mohammad Al-sulaiman

    Ik vind dat rijschool Zaki heel goed is .De rij instructeur erg betrokken ,En de rij lessen zijn goedkoop. Deze rijschool is echt een aanrader.

  2. Wilbert

    Een zeer goede rijschool dankzij Zaki voor de tweede geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook zeker tevreden over het lesgeven van de rij instructeur Zaki. Hij is erg betrokken, toont veel initiatief, is erg flexibel qua planning en wil graag dat je slaagt. Ook zijn de lessen redelijk goedkoop en dit is natuurlijk ideaal voor studenten. Deze rijschool is zeker een aanrader!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo