Autorijschool Zaki

(2 klantbeoordelingen)

Alle gegevens over Autorijschool Zaki.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Zaki is 57%, 21 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Autorijschool Zaki? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven, Mierlo.

Auto theorie gratis oefenen & korting rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Zaki.

Je vindt deze school in Eindhoven. Hierbij de adresgegevens: Abrikozenstraat 25, 5632SN Eindhoven. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (040) 248 56 12, of 06 26 78 14 94. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschoolzaki.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 172271400000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4977K8.

In welke plaats vind je Autorijschool Zaki?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Azaoum en Want2Drive.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Zaki

Slagingspercentage

57

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 26 78 14 94

Website

rijschoolzaki.nl

Adres

Abrikozenstraat 25

Postcode

5632SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

172271400000

Rijschoolnummer

4977K8

2 reviews for Autorijschool Zaki

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mohammad Al-sulaiman

    Ik vind dat rijschool Zaki heel goed is .De rij instructeur erg betrokken ,En de rij lessen zijn goedkoop. Deze rijschool is echt een aanrader.

  2. Wilbert

    Een zeer goede rijschool dankzij Zaki voor de tweede geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook zeker tevreden over het lesgeven van de rij instructeur Zaki. Hij is erg betrokken, toont veel initiatief, is erg flexibel qua planning en wil graag dat je slaagt. Ook zijn de lessen redelijk goedkoop en dit is natuurlijk ideaal voor studenten. Deze rijschool is zeker een aanrader!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo