Autorijschool Zaki

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Zaki.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Zaki ligt op 80%, 5 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Les je bij Autorijschool Zaki? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Eindhoven. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Zaki.

De school is te vinden in Eindhoven. Hierbij de adresgegevens van deze school: Abrikozenstraat 25, 5632SN Eindhoven. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolzaki.nl. Bellen kan via: (040) 248 56 12, of 06 26 78 14 94. De rijschool beschikt over een eigen site: rijschoolzaki.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 172271400000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4977K8.

In welke plaats zit Autorijschool Zaki (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in regio Eindhoven.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Esma en RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Zaki

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolzaki.nl

Telefoon

(040) 248 56 12

Telefoon-nr

06 26 78 14 94

Website

rijschoolzaki.nl

Adres

Abrikozenstraat 25

Postcode

5632SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

172271400000

Rijschoolnummer

4977K8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mohammad Al-sulaiman

    Ik vind dat rijschool Zaki heel goed is .De rij instructeur erg betrokken ,En de rij lessen zijn goedkoop. Deze rijschool is echt een aanrader.

  2. Wilbert

    Een zeer goede rijschool dankzij Zaki voor de tweede geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook zeker tevreden over het lesgeven van de rij instructeur Zaki. Hij is erg betrokken, toont veel initiatief, is erg flexibel qua planning en wil graag dat je slaagt. Ook zijn de lessen redelijk goedkoop en dit is natuurlijk ideaal voor studenten. Deze rijschool is zeker een aanrader!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo