Rijschool J.S.

Alle informatie over Rijschool J.S..

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool J.S. is 63%, 54 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool J.S.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Schelluinen. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contact- en adresgegevens van Rijschool J.S..

Deze rijschool vind je in Gorinchem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Jacob van der Ulftstraat 56, 4206ZR Gorinchem. Per e-mail bereik je ze op info@rijschooljs.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 15 28 99 92. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschooljs.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 731076970000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2278Z1.

Waar zit Rijschool J.S. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Gorinchem.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Gorinchem. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: PaulSluimer.nl en Elestric.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool J.S.

Slagingspercentage

63

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooljs.nl

Telefoon-nr

06 15 28 99 92

Website

rijschooljs.nl/

Adres

Jacob van der Ulftstraat 56

Postcode

4206ZR

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

731076970000

Rijschoolnummer

2278Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool J.S.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo