Rijschool Ipskamp

Alle informatie over Rijschool Ipskamp.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ipskamp ligt op 41%, 34 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Praktijkles volgen bij Rijschool Ipskamp? Je examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Dordrecht, Barendrecht.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Ipskamp.

Deze school heeft een locatie in ‘S-Gravendeel. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Schevenstraat 19, 3295VJ ‘S-Gravendeel. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 21 58 73 23. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 717901280000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1912X1.

Waar vind ik Rijschool Ipskamp (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de regio ‘S-Gravendeel.

Klik hier voor meer Rijscholen in ‘S-Gravendeel. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Hoekschewaard en Ladies Rijschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Ipskamp

Slagingspercentage

41

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 58 73 23

Adres

Schevenstraat 19

Postcode

3295VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

717901280000

Rijschoolnummer

1912X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ipskamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo