Noah Rijschool

Ontdek alles over Noah Rijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Noah Rijschool is 43%, 42 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: motor, auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Begin je met rijles bij Noah Rijschool? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Dordrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Noah Rijschool.

Deze school heeft een locatie in Oud-Beijerland. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Croonenburgh 132, 3261RJ Oud-Beijerland. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 87 64 11 99. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: noahrijschool.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 687083860000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3278Z6.

Waar vind ik Noah Rijschool precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Oud-Beijerland.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Oud-Beijerland. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Carrol en Autorijschool Odette.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Noah Rijschool

Slagingspercentage

43

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 87 64 11 99

Website

noahrijschool.nl

Adres

Croonenburgh 132

Postcode

3261RJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

687083860000

Rijschoolnummer

3278Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Noah Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo