Rijschool index

Alles over Rijschool index.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool index is 100%, 1 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool index? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Leiden. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool index.

De rijschool is te vinden in Sassenheim. Dit zijn de adresgegevens: De Ploeger 38, 2171LJ Sassenheim. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 14 63 34 74. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 661100760000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4037F8.

Waar zit Rijschool index precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Sassenheim.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Sassenheim. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Oranje en Autorijschool Lippens.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool index

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 63 34 74

Adres

De Ploeger 38

Postcode

2171LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

661100760000

Rijschoolnummer

4037F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool index”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo