Rijschool Hossam

Alles wat je wilt weten over Rijschool Hossam.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hossam ligt op 40%, 5 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Rijles volgen bij Rijschool Hossam? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Hossam.

De rijschool is gevestigd in Woerden. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Rembrandtlaan 125, 3443EE Woerden. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 11 15 40 55. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolhossam.nl. Het KvK-nummer van de school is: 668577320000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 9139F1.

Wat is de locatie van Rijschool Hossam precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Woerden.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Woerden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Succes-Mimpen B.V. en Rijschool Boomsluiter V.O.F..

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Hossam

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 11 15 40 55

Website

rijschoolhossam.nl

Adres

Rembrandtlaan 125

Postcode

3443EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

668577320000

Rijschoolnummer

9139F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hossam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo