Rijschool Hoorn

Alle informatie over Rijschool Hoorn.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hoorn is 66%, 29 personen deden examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Hoorn? Dan kun je kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Hoorn. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Hoorn.

Je vindt de school in Hoorn Nh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Schepenen 86, 1625BL Hoorn Nh. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolhoorn.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 23 03 67 51. De school heeft een eigen site: rijschoolhoorn.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 589481710000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3272Z0.

Waar bezoek je Rijschool Hoorn (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Hoorn Nh.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoorn Nh. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Terpstra en Autorijschool Sander Heuvelman.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Hoorn

Slagingspercentage

66

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolhoorn.nl

Telefoon-nr

06 23 03 67 51

Website

rijschoolhoorn.nl

Adres

Schepenen 86

Postcode

1625BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

589481710000

Rijschoolnummer

3272Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo