Rijschool Van Dalen

Alle gegevens van Rijschool Van Dalen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van Dalen ligt op 50%, 26 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met les bij Rijschool Van Dalen? Je kunt kiezen uit 1 CBR-examenlocaties: Hoorn.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Van Dalen.

Deze rijschool vind je in Hoorn Nh. Op zoek naar de adresgegevens? Cezannehof 99, 1628XE Hoorn Nh. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0229) 85 10 99, of 06 53 93 61 06. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschoolvandalen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 735773590000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9008W2.

Waar bezoek je Rijschool Van Dalen (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Hoorn Nh.

Bekijk alle Rijscholen in Hoorn Nh. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Superdriver en drive4ever.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Van Dalen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0229) 85 10 99

Telefoon-nr

06 53 93 61 06

Website

rijschoolvandalen.nl

Adres

Cezannehof 99

Postcode

1628XE

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

735773590000

Rijschoolnummer

9008W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van Dalen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo