Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT

Alles over Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT is 71%, 31 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Hoorn.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT.

Je vindt de school in Hoorn Nh. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Blauwe Berg 5109, 1625NT Hoorn Nh. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 25 01 16 68. Het KvK-nummer van de school is 670944140000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7463F7.

Wat is de locatie van Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Hoorn Nh.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoorn Nh. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Kohn & Zn.nl en Verkeerspecialist Jan Schilder.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

71

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 25 01 16 68

Adres

Blauwe Berg 5109

Postcode

1625NT

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

670944140000

Rijschoolnummer

7463F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT
Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo