Autorijschool “Eminent”

Lees alles over Autorijschool “Eminent”.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Eminent” is 70%, 20 personen deden examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool “Eminent”? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Rotterdam. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool “Eminent”.

Deze rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Piet Mondriaansingel 42, 3059PD Rotterdam. Telefonisch contact met de rijschool? (010) 456 33 54, of 06 22 05 36 11. Het KvK-nummer van de school is 241810180000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2954U2.

In welke plaats vind ik Autorijschool “Eminent” precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Sues Rijschool en rijschool mirhan.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool “Eminent”

Slagingspercentage

70

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(010) 456 33 54

Telefoon-nr

06 22 05 36 11

Adres

Piet Mondriaansingel 42

Postcode

3059PD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

241810180000

Rijschoolnummer

2954U2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jama

    Ik heb bij eminent een geweldige ervaringen gehad, je krijgt een stuk theorie wat je zeker moet weten tijdens je rijlessen, ook wordt er aandachtig geluisterd naar je en krijg je goede tips wat je zeker weten gaat helpen. Ik had moeite met het onthouden en het uitvoeren van bepaalde dingen maar gelukkig wordt alles stap voor stap aan je uitgelegd zodat je op de goede wijze en manier gaat rijden, ook al snap je het na de 10e keer nog niet wordt het je als nog uitgebreid uitgelegd tot dat je het onder de knie hebt. Tijdens het rijden word ook veel herhaald. Adwin geeft je zelfvertrouwen en is een chille persoon die je echt gaat helpen. ik zou zeker aanraden om bij Adwin te gaan rijden als je in 1 keer wilt slagen.

Autorijschool “Eminent”
Autorijschool “Eminent”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo