Rijschool Henk van Heck

Alles op een rijtje over Rijschool Henk van Heck.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Henk van Heck is 46%, 41 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Henk van Heck? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Den Bosch. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een aangepaste auto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Henk van Heck.

Deze school vind je in Rossum Gld. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Rietvoorn 1, 5328BP Rossum Gld. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@rijschoolhenkvanheck.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 52 14 34 68. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolhenkvanheck.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is: 856518850000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9968Z6.

In welke plaats vind je Rijschool Henk van Heck (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rossum Gld.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rossum Gld. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Rowan en Autorijschool Blitz.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Henk van Heck

Slagingspercentage

46

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolhenkvanheck.nl

Telefoon-nr

06 52 14 34 68

Website

rijschoolhenkvanheck.nl/

Adres

Rietvoorn 1

Postcode

5328BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

856518850000

Rijschoolnummer

9968Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Henk van Heck”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo