Vervoersbedrijf Juijn B.V.

Alle details over Vervoersbedrijf Juijn B.V..

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Vervoersbedrijf Juijn B.V. is 80%, 20 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs TVPC). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Begin je met rijles bij Vervoersbedrijf Juijn B.V.? Je rij-examen leg je af bij een van de 3 CBR-locaties: Tiel, Den Bosch, Breda.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Vervoersbedrijf Juijn B.V..

De school is te vinden in Zaltbommel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Valeton 31, 5301LW Zaltbommel. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 0418 66 12 83. Het KvK-nummer van deze school is 60894220000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8306K1.

Waar zit Vervoersbedrijf Juijn B.V.?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Zaltbommel.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaltbommel. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Vervoerservice van Driel B.V. en De VerkeersAcademie.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Vervoersbedrijf Juijn B.V.

Slagingspercentage

80

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0418 66 12 83

Adres

Valeton 31

Postcode

5301LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel, Den Bosch, Breda

KvK-nummer

60894220000

Rijschoolnummer

8306K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vervoersbedrijf Juijn B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Vervoersbedrijf Juijn B.V.
Vervoersbedrijf Juijn B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo