Vervoersbedrijf Juijn B.V.

Lees alles over Vervoersbedrijf Juijn B.V..

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Vervoersbedrijf Juijn B.V. is 70%, 33 leerlingen legden een examen af (rijbewijs TVPC). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Vervoersbedrijf Juijn B.V.? Je examen doe je bij een van de 3 examenlocaties: Tiel, Den Bosch, Breda.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Vervoersbedrijf Juijn B.V..

De school heet een locatie in Zaltbommel. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Valeton 31, 5301LW Zaltbommel. Bellen kan, je bereikt ze op 0418 66 12 83. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 60894220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8306K1.

In welke plaats zit Vervoersbedrijf Juijn B.V. precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Zaltbommel.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zaltbommel. Check ook deze twee rijscholen: XL Rijopleidingen B.V. en ARAG RIJOPLEIDINGEN.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Vervoersbedrijf Juijn B.V.

Slagingspercentage

70

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0418 66 12 83

Adres

Valeton 31

Postcode

5301LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel, Den Bosch, Breda

KvK-nummer

60894220000

Rijschoolnummer

8306K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vervoersbedrijf Juijn B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Vervoersbedrijf Juijn B.V.
Vervoersbedrijf Juijn B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo