Vervoersbedrijf Juijn B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over Vervoersbedrijf Juijn B.V..

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Vervoersbedrijf Juijn B.V. ligt op 57%, 28 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs TVPC). Ga je van start met rijlessen bij Vervoersbedrijf Juijn B.V.? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Tiel, Den Bosch. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Vervoersbedrijf Juijn B.V..

De rijschool heeft een locatie in Zaltbommel. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Valeton 31, 5301LW Zaltbommel. Bellen kan, je bereikt ze op 0418 66 12 83. Het KvK-nummer van deze school is: 060894220000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8306K1.

In welke plaats zit Vervoersbedrijf Juijn B.V. precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Zaltbommel.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zaltbommel. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: De VerkeersAcademie en Vervoerservice van Driel B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Vervoersbedrijf Juijn B.V.

Slagingspercentage

57

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0418 66 12 83

Adres

Valeton 31

Postcode

5301LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel, Den Bosch

KvK-nummer

060894220000

Rijschoolnummer

8306K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vervoersbedrijf Juijn B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Vervoersbedrijf Juijn B.V.
Vervoersbedrijf Juijn B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo