Rijschool Haselhorst

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Haselhorst.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Haselhorst is 71%, 38 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Rijschool Haselhorst? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Nijmegen.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Haselhorst.

Je vindt deze school in Hernen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Smitskampje 9, 6616BL Hernen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0487) 50 11 15. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: haselhorst.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 100248300000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7219U1.

In welke plaats vind je Rijschool Haselhorst precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Hernen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hernen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool VIANOR en Autorijschool “Bravo Nijmegen”.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Haselhorst

Slagingspercentage

71

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0487) 50 11 15

Website

haselhorst.nl

Adres

Smitskampje 9

Postcode

6616BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

100248300000

Rijschoolnummer

7219U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Haselhorst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo