Autorijschool Solange van Perlo

Alles op een rijtje over Autorijschool Solange van Perlo.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Solange van Perlo ligt op 68%, 25 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Solange van Perlo? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Nijmegen. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Contact & telefoon van Autorijschool Solange van Perlo.

De rijschool heeft een locatie in Wijchen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Zwanensingel 273, 6601GL Wijchen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@vanperlo.nl. Bellen kan via: (024) 641 37 69, of 06 51 43 59 35. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: vanperlo.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 091450170000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0096F8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Solange van Perlo (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Wijchen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Wijchen. Check ook deze rijscholen: Autorijschool John van der Heijden en Rijschool J. Mulder.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Solange van Perlo

Slagingspercentage

68

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@vanperlo.nl

Telefoon

(024) 641 37 69

Telefoon-nr

06 51 43 59 35

Website

vanperlo.nl

Adres

Zwanensingel 273

Postcode

6601GL

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

091450170000

Rijschoolnummer

0096F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Solange van Perlo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Solange van Perlo
Autorijschool Solange van Perlo

Rijschoolspecialist.nl
Logo