rijschool Hamming

Ontdek alles over rijschool Hamming.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool Hamming ligt op 81%, 37 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij rijschool Hamming? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Assen. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adresgegevens en telefoonnummer van rijschool Hamming.

Deze school vind je in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Abeelhout 16, 9408DH Assen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolhamming.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 11 87 95 78. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolhamming.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 011347000000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5162A8.

Waar vind je rijschool Hamming (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in Assen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Assen. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Polling en Koops NOVL Opleidingen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: rijschool Hamming

Slagingspercentage

81

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolhamming.nl

Telefoon-nr

06 11 87 95 78

Website

rijschoolhamming.nl

Adres

Abeelhout 16

Postcode

9408DH

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

011347000000

Rijschoolnummer

5162A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool Hamming”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo