Rijschoolhuizen.com

Op deze pagina vind je alles over Rijschoolhuizen.com.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschoolhuizen.com is 89%, 9 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les je bij Rijschoolhuizen.com? Dan heb je de keus uit 2 CBR-examenlocaties: Zwolle, Eemnes. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschoolhuizen.com.

De school is gevestigd in Huizen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Paardebloem 18, 1273VJ Huizen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolhuizen.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 53 93 92 11. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolhuizen.com. Het KvK-nummer van de rijschool is 320985870000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2144R8.

Waar vind ik Rijschoolhuizen.com?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Huizen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Huizen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Move Veilig en Autorijschool Hans Bak.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschoolhuizen.com

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolhuizen.com

Telefoon

06 53 93 92 11

Website

rijschoolhuizen.com

Adres

Paardebloem 18

Postcode

1273VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Eemnes

KvK-nummer

320985870000

Rijschoolnummer

2144R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschoolhuizen.com”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo