Rijschool Frederiks

Alle gegevens over Rijschool Frederiks.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Frederiks is 59%, 49 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor les bij Rijschool Frederiks? Je examen doe je bij één CBR-locatie: Enschede. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Frederiks.

Je vindt de rijschool in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Cantatestraat 66, 7534XH Enschede. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: thomasfrederiks0@gmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 307 066 34. Het KvK-nummer van de rijschool is: 549652170000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3447K3.

Wat is de locatie van Rijschool Frederiks (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Enschede.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Teez en Rijschool Rishen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Frederiks

Slagingspercentage

59

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

thomasfrederiks0@gmail.com

Telefoon-nr

06 307 066 34

Adres

Cantatestraat 66

Postcode

7534XH

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

549652170000

Rijschoolnummer

3447K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Frederiks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo