Rijschool Lesmee

Ontdek alles over Rijschool Lesmee.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Lesmee is 66%, 35 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Lesmee? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Enschede.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Lesmee.

De school heet een locatie in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Pastoor Meijerstraat 20, 7532AK Enschede. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 657556979. Het KvK-nummer van deze rijschool is 705833580000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1301F4.

In welke plaats zit Rijschool Lesmee precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Enschede.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Fady One en Homeijer A..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Lesmee

Slagingspercentage

66

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

657556979

Adres

Pastoor Meijerstraat 20

Postcode

7532AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

705833580000

Rijschoolnummer

1301F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Lesmee”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo