Rijschool Erol

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Erol.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Erol ligt op 54%, 28 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Rijschool Erol? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Alkmaar.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Erol.

De rijschool heeft een locatie in Castricum. Op zoek naar de adresgegevens? Jo Vincentstraat 1, 1902MD Castricum. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. De rijschool bellen? (0251) 65 69 79, of 06 53 71 45 15. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschool-erol.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 370613760000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4326K2.

In welke plaats vind je Rijschool Erol (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Castricum.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Castricum. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Van Voorst en Autorijschool Oztürk.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Erol

Slagingspercentage

54

Aantal examens

28

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0251) 65 69 79

Telefoon-nr

06 53 71 45 15

Website

rijschool-erol.nl

Adres

Jo Vincentstraat 1

Postcode

1902MD

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

370613760000

Rijschoolnummer

4326K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Erol”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo