Rijschool Erik Alberts

Alles over Rijschool Erik Alberts.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Erik Alberts is 39%, 49 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Erik Alberts? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Assen. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Erik Alberts.

Deze school is gevestigd in Bovensmilde. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Bremstraat 77, 9421RV Bovensmilde. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: hpe.alberts@home.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 27 50 48 97. Het KvK-nummer van de rijschool is 040697960000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1804R8.

Waar zit Rijschool Erik Alberts precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Bovensmilde.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Bovensmilde. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rij-School-Safar en Richard Verkeersopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Erik Alberts

Slagingspercentage

39

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

E-mail

hpe.alberts@home.nl

Telefoon

06 27 50 48 97

Adres

Bremstraat 77

Postcode

9421RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

040697960000

Rijschoolnummer

1804R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Erik Alberts”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo