Rijschool De Tol

Alles op een rijtje over Rijschool De Tol.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Tol is 100%, 12 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met rijles bij Rijschool De Tol? Je kunt kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool De Tol.

De school heet een locatie in Vleuten. De adresgegevens zijn als volgt: De Reit 32, 3451KN Vleuten. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 81 76 02 51. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302852800000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2920W9.

In welke plaats zit Rijschool De Tol (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Vleuten.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Vleuten. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool JO-SIE en Rijschool Nour.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool De Tol

Slagingspercentage

100

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 81 76 02 51

Adres

De Reit 32

Postcode

3451KN

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302852800000

Rijschoolnummer

2920W9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Tol”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo