Rijschool De Tol

Ontdek alles over Rijschool De Tol.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Tol is 77%, 13 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool De Tol? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool De Tol.

Deze rijschool vind je in Vleuten. Ben je op zoek naar de adresgegevens? De Reit 32, 3451KN Vleuten. Per e-mail bereik je ze op rijschooldetol@gmail.com. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 81 76 02 51. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 302852800000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2920W9.

Waar bezoek ik Rijschool De Tol (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Vleuten.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Vleuten. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Ligeon en Rijschool JO-SIE.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool De Tol

Slagingspercentage

77

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschooldetol@gmail.com

Telefoon-nr

06 81 76 02 51

Adres

De Reit 32

Postcode

3451KN

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302852800000

Rijschoolnummer

2920W9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Tol”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo