Rijschool Now

Alles op een rijtje over Rijschool Now.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Now is 20%, 5 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met les bij Rijschool Now? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles aanbieding

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in.

Contact & telefoon van Rijschool Now.

De school is te vinden in Vleuten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Vedergraslaan 16, 3452CR Vleuten. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 49 74 58 74. Het KvK-nummer van de rijschool is 643025470000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6197X1.

Waar vind ik Rijschool Now?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Vleuten.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Vleuten. Check ook deze twee rijscholen: Andre Wierenga Auto- en Motorrijschool en Rijschool Vergeer.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Now

Slagingspercentage

20

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 49 74 58 74

Adres

Vedergraslaan 16

Postcode

3452CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

643025470000

Rijschoolnummer

6197X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Now”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo