Rijschool de Vecht

Lees alles over Rijschool de Vecht.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Vecht is 100%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor les bij Rijschool de Vecht? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Utrecht.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool de Vecht.

De school heeft een vestiging in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Prof. H. Bavinckstraat 64, 3555GS Utrecht. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 87 35 80 03. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 643434050000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3281U0.

Waar bezoek ik Rijschool de Vecht?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Climax en Verkeersschool Joop Hagen Apeldoorn Vaassen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool de Vecht

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 87 35 80 03

Adres

Prof. H. Bavinckstraat 64

Postcode

3555GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

643434050000

Rijschoolnummer

3281U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool de Vecht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo