Rijschool De Rooij

Alle gegevens over Rijschool De Rooij.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Rooij is 47%, 36 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Rijschool De Rooij biedt ook opleiding(en) voor professionals: taxi. Ga je van start met rijles bij Rijschool De Rooij? Dan heb je keuze uit 2 CBR afrijdlocaties: Deventer, Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Rijschool De Rooij.

De school heet een locatie in Brummen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Marten Putstraat 3, 6971AC Brummen. Neem contact op per e-mail via: info@rijschoolderooij.nl. Bel de rijschool op, (0575) 53 04 94, of 06 18 68 73 54. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschoolderooij.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 081032420000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1381W8.

Waar zit Rijschool De Rooij precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Brummen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Brummen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Exact Ötgün en Rijschool Rodenrijs.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Rooij

Slagingspercentage

47

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolderooij.nl

Telefoon

(0575) 53 04 94

Telefoon-nr

06 18 68 73 54

Website

rijschoolderooij.nl

Adres

Marten Putstraat 3

Postcode

6971AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Doetinchem

KvK-nummer

081032420000

Rijschoolnummer

1381W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Rooij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo