Rijschool De Rooij

Alles over Rijschool De Rooij.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Rooij is 45%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Rijschool De Rooij biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Praktijkles volgen bij Rijschool De Rooij? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Deventer. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contact- en adresgegevens van Rijschool De Rooij.

Deze rijschool is gevestigd in Brummen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Marten Putstraat 3, 6971AC Brummen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolderooij.nl. Bellen kan, je bereikt ze op (0575) 53 04 94, of 06 18 68 73 54. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolderooij.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 081032420000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1381W8.

In welke plaats vind je Rijschool De Rooij (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Brummen.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Brummen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Toufik en Rijschool Michiel.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool De Rooij

Slagingspercentage

45

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolderooij.nl

Telefoon

(0575) 53 04 94

Telefoon-nr

06 18 68 73 54

Website

rijschoolderooij.nl

Adres

Marten Putstraat 3

Postcode

6971AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

081032420000

Rijschoolnummer

1381W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Rooij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo