Rijschool de Man

Alles op een rijtje over Rijschool de Man.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Man ligt op 51%, 61 personen legden examen af (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool de Man? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Berkel Enschot, Breda. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie & aanbieding rijles

Bespaar geld met de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool de Man.

De rijschool is gevestigd in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Karawankenstraat 12, 5022MG Tilburg. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 013 2115446, of 06 36 59 02 64. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschooldeman.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 172716360000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5631Z8.

Waar bezoek ik Rijschool de Man?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Tilburg.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool De Bruijn en Rijschool Jochems.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool de Man

Slagingspercentage

51

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 36 59 02 64

Website

rijschooldeman.nl

Adres

Karawankenstraat 12

Postcode

5022MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

172716360000

Rijschoolnummer

5631Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool de Man”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo