Rijschool Tim

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Tim.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tim is 83%, 6 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Tim? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Berkel-Enschot. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Tim.

Deze school heeft een vestiging in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Stevenzandsestraat 51, 5021HB Tilburg. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschooltim.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 20 31 31 93. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschooltim.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 89515579. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1410F6.

In welke plaats zit Rijschool Tim precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Tilburg.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Monique en Rijschool v Dooren.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Tim

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooltim.nl

Telefoon-nr

06 20 31 31 93

Website

rijschooltim.nl/

Adres

Stevenzandsestraat 51

Postcode

5021HB

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

89515579

Rijschoolnummer

1410F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Tim”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo