Autorijschool Demirçiler

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Demirçiler.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Demirçiler ligt op 46%, 84 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Demirçiler? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Berkel Enschot. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Demirçiler.

De school is te vinden in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Kruisherenstraat 8, 5042BH Tilburg. Even bellen? Het telefoonnummer is (013) 467 42 61. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 180389660000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0833Z7.

Waar vind je Autorijschool Demirçiler (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Tilburg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Praktijk voor Verkeerseducatie en Autorijschool Zuid-West.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Demirçiler

Slagingspercentage

46

Aantal examens

84

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(013) 467 42 61

Adres

Kruisherenstraat 8

Postcode

5042BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180389660000

Rijschoolnummer

0833Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Demirçiler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Demirçiler
Autorijschool Demirçiler

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo