NIRO Auto-Motorrijschool

Alle gegevens van NIRO Auto-Motorrijschool.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van NIRO Auto-Motorrijschool ligt op 60%, 5 personen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Ga je van start met rijles bij NIRO Auto-Motorrijschool? Je hebt de keus uit 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over NIRO Auto-Motorrijschool.

Deze school vind je in Utrecht. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Amazonedreef 58, 3563CC Utrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@niro-rijschool.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 52 47 30 05. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, niro-rijschool.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 301778460000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1295F8.

In welke plaats vind je NIRO Auto-Motorrijschool?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Utrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Kijkgedrag en Autorijschool de Toekomst V.O.F..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: NIRO Auto-Motorrijschool

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@niro-rijschool.nl

Telefoon

06 52 47 30 05

Website

niro-rijschool.nl

Adres

Amazonedreef 58

Postcode

3563CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301778460000

Rijschoolnummer

1295F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NIRO Auto-Motorrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo