Rijschool Bert Geerings

Alles wat je wilt weten over Rijschool Bert Geerings.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bert Geerings is 0%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor les bij Rijschool Bert Geerings? Dan heb je de keuze uit één CBR locatie: Eindhoven.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Bert Geerings.

Deze rijschool is gevestigd in Veldhoven. Hierbij de adresgegevens van deze school: De Wever 5, 5506AT Veldhoven. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (040) 253 59 21, of 06 54 27 44 37. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: bertgeerings.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 768577430000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8792Z2.

Waar bezoek je Rijschool Bert Geerings (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Veldhoven.

Meer bekijken? Check hier alle rijscholen in Veldhoven. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Johan Verberk en Autorijschool Jacobs.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Bert Geerings

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(040) 253 59 21

Telefoon-nr

06 54 27 44 37

Website

bertgeerings.nl

Adres

De Wever 5

Postcode

5506AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

768577430000

Rijschoolnummer

8792Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Bert Geerings”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo