Rijschool Compliment

Alle informatie over Rijschool Compliment.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Compliment ligt op 83%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Begin je met rijles bij Rijschool Compliment? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Eindhoven. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contact & telefoon van Rijschool Compliment.

De school is gevestigd in Veldhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Copernicushof 3, 5505NW Veldhoven. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolcompliment.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 37 47 87 10. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolcompliment.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 605294740000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8644F1.

Waar bezoek ik Rijschool Compliment (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Veldhoven.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Veldhoven. Check ook deze rijscholen: Rijschool Manders en Harteveld Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Compliment

Slagingspercentage

83

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolcompliment.nl

Telefoon-nr

06 37 47 87 10

Website

rijschoolcompliment.nl

Adres

Copernicushof 3

Postcode

5505NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

605294740000

Rijschoolnummer

8644F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Compliment”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo