Rijschool Compliment

Lees meer over Rijschool Compliment.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Compliment ligt op 100%, 9 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Praktijkles volgen bij Rijschool Compliment? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Eindhoven. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Compliment.

Deze rijschool vind je in Veldhoven. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Copernicushof 3, 5505NW Veldhoven. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolcompliment.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 37 47 87 10. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschoolcompliment.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 605294740000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8644F1.

Waar bezoek je Rijschool Compliment (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Veldhoven.

Bekijk alle Rijscholen in Veldhoven. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: F.C.H. Sterken en Rijschool Parcour.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Compliment

Slagingspercentage

100

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolcompliment.nl

Telefoon-nr

06 37 47 87 10

Website

rijschoolcompliment.nl

Adres

Copernicushof 3

Postcode

5505NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

605294740000

Rijschoolnummer

8644F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Compliment”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo