Rijschool Balance

Alles wat je wilt weten over Rijschool Balance.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Balance is 43%, 86 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Balance? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Dordrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Balance.

Deze rijschool is gevestigd in Dordrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Adriaen van Ostadestraat 13, 3314HA Dordrecht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0618503315. Het KvK-nummer van deze school is 707350690000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8809Z6.

Wat is de locatie van Rijschool Balance (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Dordrecht.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Dordrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Flexdrive en Autorijschool Theo Xanthopoulos.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Balance

Slagingspercentage

43

Aantal examens

86

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0618503315

Adres

Adriaen van Ostadestraat 13

Postcode

3314HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

707350690000

Rijschoolnummer

8809Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Balance”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo