Rijschool het Zwaantje

Alle informatie over Rijschool het Zwaantje.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool het Zwaantje ligt op 100%, 1 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool het Zwaantje? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Berkel Enschot. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool het Zwaantje.

De school heeft een vestiging in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Perosistraat 92, 5049LN Tilburg. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 36 45 81 45. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 870332320000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9053Z4.

Waar bezoek ik Rijschool het Zwaantje precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Tilburg.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Tilburg. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool de Verkenner en Rijschool Primera.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool het Zwaantje

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 36 45 81 45

Adres

Perosistraat 92

Postcode

5049LN

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

870332320000

Rijschoolnummer

9053Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool het Zwaantje”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo