Rijschool Arjan Kok

(2 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Arjan Kok.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Arjan Kok is 57%, 58 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Rijles volgen bij Rijschool Arjan Kok? Je rijdt af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zwolle. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Arjan Kok.

De school heet een locatie in Zwolle. Hierbij de adresgegevens van de school: Polbeek 29, 8033AC Zwolle. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschool-arjankok.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 627440440. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschool-arjankok.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 602533200000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2477Z8.

Waar vind je Rijschool Arjan Kok?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Zwolle.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwolle. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Chris en Rijschool Seatbelt.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Arjan Kok

Slagingspercentage

57

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-arjankok.nl

Telefoon-nr

627440440

Website

rijschool-arjankok.nl

Adres

Polbeek 29

Postcode

8033AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

602533200000

Rijschoolnummer

2477Z8

2 reviews for Rijschool Arjan Kok

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Marije

    Rijschool Arjan Kok is een fijne en heel leerzame rijschool. Arjan is een duidelijke instructeur, die ervoor zorgt dat alle benodigde vaardigheden voldoende, èn ook nog eens op een leuke manier, aan bod komen. Tijdens het rijden geeft Arjan direct feedback en krijgt de leerling de kans om die meteen in de praktijk te brengen.

    Arjan is een eerlijke en meedenkende rij instructeur. Zo gaat het inplannen van de lessen gemakkelijk, en heeft hij oog en aandacht voor wanneer een leerling het allemaal wat spannend vindt. Verder heeft Arjan veel humor, wat elke rit leuker maakt!

    Ik kan iedereen autorijlessen bij Arjan Kok aanraden.

  2. Jens

    1 ding dat is zeker, Rijschool Arjan Kok een leuke rijschool! Naar mijn ervaring had ik vaak ‘missies’. Dan moest ik ergens heen rijden, bijvoorbeeld op navigatie of omdat Arjan dat zo zei en dan ging hij daar wat halen of gingen wij daar opdrachten doen. Je leert snel, doordat Arjan zeer precies commentaar geeft op wat goed ging en wat minder. Dit wordt dan de volgende les meegenomen. Rijlessen inplannen ging gemakkelijk en soms even ruilen met iemand anders was ook een optie!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo