GoGo-L

Alle informatie die je nodig hebt over GoGo-L.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van GoGo-L is 43%, 56 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij GoGo-L? Dan heb je keus uit 2 CBR-locaties: Meppel, Zwolle. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van GoGo-L.

De rijschool heeft een locatie in Zwolle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Rameaustraat 3, 8031KK Zwolle. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 41 17 03 70. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 704593390000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3841U0.

In welke plaats zit GoGo-L precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in Zwolle.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Commection en RijScholing.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: GoGo-L

Slagingspercentage

43

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 17 03 70

Adres

Rameaustraat 3

Postcode

8031KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

704593390000

Rijschoolnummer

3841U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “GoGo-L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo