Rijschool Adriatic

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Adriatic.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Adriatic is 80%, 5 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Adriatic? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Sneek. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Adriatic.

De school heeft een vestiging in Sneek. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Willem Santemastraat 44, 8607AJ Sneek. Bellen? Het telefoonnummer is 06 83 57 95 49. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 505732250000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4813R9.

Waar vind ik Rijschool Adriatic precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Sneek.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Sneek. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Auto en Motorrijschool Marcel van den Bergh en AAC Rijsnel.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Adriatic

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Telefoon-nr

06 83 57 95 49

Adres

Willem Santemastraat 44

Postcode

8607AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

505732250000

Rijschoolnummer

4813R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Adriatic”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo