De Rijopleiding.nl

Alle gegevens van De Rijopleiding.nl.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijopleiding.nl is 49%, 39 personen deden examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij De Rijopleiding.nl? Je kiest uit 1 CBR-examenlocaties: Sneek. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Alle contact- en adresgegevens van De Rijopleiding.nl.

Deze rijschool is gevestigd in Sneek. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Koopmansgracht 22, 8606AA Sneek. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0515) 55 86 00. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 695554270000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8593F1.

In welke plaats zit De Rijopleiding.nl?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Sneek.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Sneek. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Leo en Rijopleiding Eringa.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: De Rijopleiding.nl

Slagingspercentage

49

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0515) 55 86 00

Adres

Koopmansgracht 22

Postcode

8606AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

695554270000

Rijschoolnummer

8593F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijopleiding.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo