Tom Bouwmeester

Op deze pagina vind je alles over Tom Bouwmeester.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Tom Bouwmeester is 56%, 27 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor les bij Tom Bouwmeester? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Sneek.

Contact & telefoon van Tom Bouwmeester.

De rijschool heeft een vestiging in Sneek. Hierbij de adresgegevens van deze school: Tred 57, 8603DZ Sneek. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0515) 41 61 39. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: autorijschooltombouwmeester.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 10611970000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0872W2.

Waar vind ik Tom Bouwmeester (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Sneek.

Klik hier voor alle Rijscholen in Sneek. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Cobra en Rijschool Fontein.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Tom Bouwmeester

Slagingspercentage

56

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0515) 41 61 39

Website

autorijschooltombouwmeester.nl

Adres

Tred 57

Postcode

8603DZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

10611970000

Rijschoolnummer

0872W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tom Bouwmeester”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo