Rijschool Aahaa Nieuwegein ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Aahaa

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Aahaa.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Aahaa ligt op 89%, 19 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij Rijschool Aahaa? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie oefenen

Voordelig je autorijbewijs halen? Check de links hieronder. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Aahaa.

Deze school heeft een locatie in Nieuwegein. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Andreasgaarde 1, 3436RV Nieuwegein. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (030) 604 63 13, of 06 14 66 16 66. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: aahaa.nl. Het KvK-nummer van de school is 752751980000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0880F7.

In welke plaats vind je Rijschool Aahaa precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Nieuwegein.

Bekijk hier meer Rijscholen in Nieuwegein. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Compleet en Rijschool Steiginga.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Aahaa

Slagingspercentage

89

Aantal examens

19

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 14 66 16 66

Website

aahaa.nl

Adres

Andreasgaarde 1

Postcode

3436RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

752751980000

Rijschoolnummer

0880F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Aahaa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo