Rijschool Aahaa

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Aahaa.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Aahaa ligt op 90%, 21 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Aahaa? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Aahaa.

Deze school is gevestigd in Nieuwegein. De adresgegevens zijn als volgt: Andreasgaarde 1, 3436RV Nieuwegein. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@aahaa.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (030) 604 63 13, of 06 14 66 16 66. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: aahaa.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 752751980000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0880F7.

Waar zit Rijschool Aahaa (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Nieuwegein.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Nieuwegein. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: S. Besli en Dirk Post.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Aahaa

Slagingspercentage

90

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@aahaa.nl

Telefoon

(030) 604 63 13

Telefoon-nr

06 14 66 16 66

Website

aahaa.nl

Adres

Andreasgaarde 1

Postcode

3436RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

752751980000

Rijschoolnummer

0880F7

1 review for Rijschool Aahaa

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Frank Kragtwijk

    Goede rijschool.
    Gedegen en goede instructie met de rijlessen.
    Veel geduld met onze kinderen gehad.
    Simone heeft bij ons 3 goede “chauffeurs” afgeleverd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo