Autorijschool Bocht

Alle gegevens van Autorijschool Bocht.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bocht is 67%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool Bocht? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Bocht.

Je vindt de school in Nieuwegein. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Robijndrift 3, 3436BP Nieuwegein. Voor telefonisch contact bel je met 06 16 15 77 87. Het KvK-nummer van deze rijschool is 871459010000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2070R3.

Waar bezoek ik Autorijschool Bocht (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Nieuwegein.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nieuwegein. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Ramdan en Rijschool Kevin.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Bocht

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Telefoon-nr

06 16 15 77 87

Adres

Robijndrift 3

Postcode

3436BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

871459010000

Rijschoolnummer

2070R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bocht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo