Autorijschool Nieuwegein

Alles op een rijtje over Autorijschool Nieuwegein.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Nieuwegein is 64%, 25 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Nieuwegein? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Nieuwegein.

De rijschool is te vinden in Nieuwegein. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Nijpelsplantsoen 352, 3431SX Nieuwegein. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolnieuwegein.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 630375856. De school heeft een eigen site: autorijschoolnieuwegein.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 744418840000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3474G8.

Wat is de locatie van Autorijschool Nieuwegein precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Nieuwegein.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuwegein. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Auto-rijschoolZeist en Autorijschool Mila.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Nieuwegein

Slagingspercentage

64

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolnieuwegein.nl

Telefoon

630375856

Website

autorijschoolnieuwegein.nl

Adres

Nijpelsplantsoen 352

Postcode

3431SX

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

744418840000

Rijschoolnummer

3474G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Nieuwegein”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo