Rijproces

Op deze pagina vind je alles over Rijproces.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijproces ligt op 52%, 66 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijproces? Rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van het CBR: Dordrecht, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijproces.

De rijschool is te vinden in Zwijndrecht. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Stationsweg 7, 3331LM Zwijndrecht. De rijschool bellen? 06-24673440. Het KvK-nummer van deze rijschool is 516637910000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 9311F4.

Waar bezoek je Rijproces?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Zwijndrecht.

Bekijk alle Rijscholen in Zwijndrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool van Twist en Rijschool Vos.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijproces

Slagingspercentage

52

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-24673440

Adres

Stationsweg 7

Postcode

3331LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

516637910000

Rijschoolnummer

9311F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijproces”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo