Rijproces

Alles wat je wilt weten over Rijproces.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijproces ligt op 70%, 257 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AM2). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met les bij Rijproces? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR examenlocaties: Dordrecht, Barendrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijproces.

De school heet een locatie in Zwijndrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Stationsweg 7, 3331LM Zwijndrecht. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06-24673440. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 516637910000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9311F4.

Waar zit Rijproces?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Zwijndrecht.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle rijscholen in Zwijndrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Mail en Rijschool Jado.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijproces

Slagingspercentage

70

Aantal examens

257

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-24673440

Adres

Stationsweg 7

Postcode

3331LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

516637910000

Rijschoolnummer

9311F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijproces”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo