F.C. Quaak, Verkeersopleidingen

Alle informatie over F.C. Quaak, Verkeersopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van F.C. Quaak, Verkeersopleidingen ligt op 89%, 9 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij F.C. Quaak, Verkeersopleidingen? Je kiest uit een van de één examenlocaties: Dordrecht.

Telefoonnummer en adresgegevens van F.C. Quaak, Verkeersopleidingen.

Deze school heeft een locatie in Zwijndrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Fuchsiastraat 13, 3333GV Zwijndrecht. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (078) 619 77 43, of 06 54 26 80 57. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 230462650000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0127N8.

In welke plaats zit F.C. Quaak, Verkeersopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Zwijndrecht.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle rijscholen in Zwijndrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeerschool ANICO en Autorijschool Blok-Huls.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: F.C. Quaak, Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(078) 619 77 43

Telefoon-nr

06 54 26 80 57

Adres

Fuchsiastraat 13

Postcode

3333GV

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

230462650000

Rijschoolnummer

0127N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “F.C. Quaak, Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

F.C. Quaak,  Verkeersopleidingen
F.C. Quaak, Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo