Rijleszaandstad

Op deze pagina ontdek je alles over Rijleszaandstad.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijleszaandstad ligt op 56%, 9 personen deden examen (rijbewijs B). Rijleszaandstad verzorgt ook beroepsopleiding(en), . Ga je van start met les bij Rijleszaandstad? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Zaandam. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijleszaandstad.

De school is gevestigd in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Boeierlaan 5, 1503JS Zaandam. Bellen kan, je bereikt ze op 06 246 140 94. Het KvK-nummer van deze rijschool is 342591140000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4154K8.

In welke plaats zit Rijleszaandstad?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Young Driver en Rijschool Zero.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijleszaandstad

Slagingspercentage

56

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 246 140 94

Adres

Boeierlaan 5

Postcode

1503JS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342591140000

Rijschoolnummer

4154K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijleszaandstad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo