Rijland.nl

Lees alles over Rijland.nl.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijland.nl ligt op 46%, 108 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijland.nl? Je rij-examen doe je bij een van de 4 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Hoorn. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijland.nl.

De rijschool heeft een vestiging in Capelle Aan Den Ijssel. Hierbij de adresgegevens van deze school: Paulus Potterlaan 8Unit F3, 2902GP Capelle Aan Den Ijssel. Bel de rijschool op, 06-14266794. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 542848560000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6479F0.

Waar bezoek je Rijland.nl precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Capelle Aan Den Ijssel.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Lotto en Verkeersacademie Christian.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijland.nl

Slagingspercentage

46

Aantal examens

108

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14266794

Adres

Paulus Potterlaan 8Unit F3

Postcode

2902GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Hoorn

KvK-nummer

542848560000

Rijschoolnummer

6479F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijland.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo