Autorijschool Lawand

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Autorijschool Lawand.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Lawand is 27%, 226 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Lawand? Je praktijkexamen doe je bij een van de 4 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam*, Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Lawand.

Deze school vind je in Capelle Aan Den Ijssel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Gorzenhof 14, 2903ED Capelle Aan Den Ijssel. De school is telefonisch bereikbaar op 06-45064817. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 538597660000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3708N3.

In welke plaats vind ik Autorijschool Lawand (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Capelle Aan Den Ijssel.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Harleman en Autorijschool Landzicht.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Lawand

Slagingspercentage

27

Aantal examens

226

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-45064817

Adres

Gorzenhof 14

Postcode

2903ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

538597660000

Rijschoolnummer

3708N3

1 review for Autorijschool Lawand

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Abdul

    goeie instructies.
    ik begreep het gelijk.
    heel duidelijk.
    ben er blij mee

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo