Rijschool aan den IJssel

Alles op een rijtje over Rijschool aan den IJssel.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool aan den IJssel is 40%, 10 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool aan den IJssel? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Rijschool aan den IJssel.

De rijschool heeft een vestiging in Capelle Aan Den Ijssel. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Onacklaan 11, 2909VB Capelle Aan Den Ijssel. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 27 05 68 12. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 805444440000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1276G1.

Waar bezoek ik Rijschool aan den IJssel?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Capelle Aan Den Ijssel.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Hallo Rijbewijs en Rijschool Imane.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool aan den IJssel

Slagingspercentage

40

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 27 05 68 12

Adres

Onacklaan 11

Postcode

2909VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

805444440000

Rijschoolnummer

1276G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool aan den IJssel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo