Rij Vlaar

Lees meer over Rij Vlaar.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij Vlaar is 40%, 15 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rij Vlaar? Dan heb je de keus uit 3 CBR-locaties: Zaandam, Leiden, Gouda. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Contact- en adresgegevens van Rij Vlaar.

De school is te vinden in Roelofarendsveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Oeverzegge 5, 2371HK Roelofarendsveen. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 28 81 57 65. Het KvK-nummer van de school is: 779591590000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8050U7.

Waar bezoek ik Rij Vlaar (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Roelofarendsveen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Roelofarendsveen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Duivenvoorde en Colpa Rijopleiding.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rij Vlaar

Slagingspercentage

40

Aantal examens

15

Telefoon-nr

06 28 81 57 65

Adres

Oeverzegge 5

Postcode

2371HK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Leiden, Gouda

KvK-nummer

779591590000

Rijschoolnummer

8050U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij Vlaar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo