Riet Vijgen

Alles op een rijtje over Riet Vijgen.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Riet Vijgen is 79%, 24 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor les bij Riet Vijgen? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Kerkrade. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Riet Vijgen.

Deze rijschool vind je in Kerkrade. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Op de Knip 168, 6467GZ Kerkrade. Dit is het e-mailadres van de rijschool: r.vijgen@home.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (045) 541 53 15. Het KvK-nummer van de rijschool is 140260310000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9552X1.

In welke plaats vind je Riet Vijgen precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Kerkrade.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Kerkrade. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Mona Rijschool en Verkeersschool Babs America.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Riet Vijgen

Slagingspercentage

79

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

r.vijgen@home.nl

Telefoon

(045) 541 53 15

Adres

Op de Knip 168

Postcode

6467GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140260310000

Rijschoolnummer

9552X1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Chelle

    Super rijschool!goede begeleiding en uitleg!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo