Riet Vijgen

Alles op een rijtje over Riet Vijgen.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Riet Vijgen ligt op 80%, 15 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor les bij Riet Vijgen? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Kerkrade.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Riet Vijgen.

Je vindt deze school in Kerkrade. Dit zijn de adresgegevens: Op de Knip 168, 6467GZ Kerkrade. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (045) 541 53 15. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 140260310000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9552X1.

In welke plaats zit Riet Vijgen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Kerkrade.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kerkrade. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool John Evertz en Autorijschool Wischmann.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Riet Vijgen

Slagingspercentage

80

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 541 53 15

Adres

Op de Knip 168

Postcode

6467GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140260310000

Rijschoolnummer

9552X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Riet Vijgen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo